Spectacole

 

Sena Studio Balet, organizează cursuri de balet pentru copii şi adulţi in 2 semestre 

  1. Septembrie – Ianuarie

  2. Februarie –  Iunie

Sena Studio Balet organizează două spectacole pe an:  Crăciun/Halloween și Spectacolul de sfârșit de an școlar.

Un spectacol inseamna o poveste, o regie coregrafică în care protagoniştii vor fi cursanţii, atât copiii, cât şi adulţii care işi doresc să simtă şi să vadă lumea de pe scenă! Spuneam că un spectacol inseamnă o poveste…o poveste în spatele căreia se află mult suflet, implicare, imaginaţie, energie şi multă muncă ]n sala de balet. 

Pentru organizarea unui spectacol, este nevoie de scenă, sunet , lumini, costume, decor,  fotograf, cameraman, prezentatori, etc. Importantă este experienţa şi dorinţa realizării acestor spectacole.  Rolul întregului spectacol, este de a aduce protagoniştilor un anumit grad de optimism, încredere în sine, de a educa eul, de a ridica moralul şi de a oferi publicului , parinţilor, prietenilor, rudelor , zâmbete, amintiri frumoase şi emoţii pozitive!

Taxa unui spectacol este de 230 lei de protagonist , taxă ce va include pe lânga cele de mai sus enumerate, o diploma onorifică “Sena Studio Balet” pentru cursurile efectuate, un mic cadou, un DVD şi câte o costumaţie de scenă completă in ziua spectacolului, pentru a ne putea prezenta in faţa publicului cât mai profesionist!

Intrarea va fi liberă pentru ca toţi membrii familiei, să se poată bucura de spectacol!

Leave a comment